Algemene voorwaarden

 

 

Artikel 1; Webshop

1.1 FruFru is onderdeel van the Dutch Trading Company en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 69845522

1.2. Uw persoonsgegevens worden nimmer aan derden verstrekt en zijn enkel voor FruFru van toepassing. 

1.3. Betalingen worden in een beveiligde omgeving gedaan.

1.4 Onze artikelen worden met de grootste zorg gemaakt. Aangezien deze met de hand worden vervaardigd kunnen de producten lichtelijk in kleur, maat of vorm afwijken van het artikel op de foto. 

1.5 U gaat met ons een overeenkomst aan zodra er een betaling is aangegaan. Deze overeenkomst is binden. Tevens zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing zodra u heeft ingestemd hiermee akkoord te gaan. 

Artikel 2; Prijs

2.1 Alle prijzen op onze artikelen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Artikel 3; Bedenktijd en retourneren

3.1 U krijgt 7 dagen bedenktijd na aankoop van ons product. Mocht u binnen die periode ontevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u het product aan ons retourneren, mits het product ongedragen en onbeschadigd is en in originele verpakking zit. Graag ontvangen wij dan vooraf van u een mailtje met de reden van retournering.  Bij het retourneren zijn de verzendkosten geheel voor eigen rekening. Na het verstrijken van 7 dagen bent u de rechtmatige eigenaar van het product en is retourneren niet meer mogelijk.

Artikel 4; Klachten

​4.1 Al onze artikelen worden met zorg vervaardigd en worden grondig geïnspecteerd voordat ze verzonden worden. Mocht u toch nog een klacht hebben dan horen wij dit graag en zullen dan z.s.m. met u tot een oplossing komen. U kunt uw klacht aan ons mailen via info@frufru.nl wij zullen dan z.s.m. met u kontakt opnemen.

4.2 Mocht u een klacht over de levering van een product hebben, dan kunt u hierover kontakt opnemen met de desbetreffende leverancier.