Wat is frufru

‚ÄčFrufru staat vooral voor kleurrijk! Kleur brengt vrolijkheid en daarom voeren wij producten al dan niet handgemaakt met een knipoog. Zo maken we voornamelijk onze sieraden, badproducten en cadeautjes zelf. We zijn ook dol op klei, van klei kun je zoveel mooie dingen maken en leent zich uitstekend om in allerlei vrolijke kleuren te beschilderen. Ook zijn we dol op alles wat met gebakjes en taartjes te maken heeft, eten staat voor ons voor gezelligheid, maar gelukkig kom je van onze gebakjes geen grammetje aan, ze worden zowel van klei, zeep en als badbruis product handgemaakt en staan ontzettend leuk als decoratie op tafel, in je (bad)kamer of om natuurlijk heerlijk in bad te gebruiken.

Alle andere leuke hebbedingetjes op onze site die we niet zelf gemaakt hebben zijn gewoon "te leuk" om niet in ons assortiment op te nemen. Zo denken wij voor iedereen wat wils te hebben! Kijk zelf maar eens rond!

Wil je onze producten liever in de winkel zien? Dat kan! Bij ROS Conceptstore in Rosmalen centrum (voormalig pand Annie's Speelparadijs).

veel liefs,

‚ÄčAnnemiek